2017 Honda Ridgeline

Više slika

Više slika

Nakon nekoliko fotografija koje su najavljivale ovaj model, donekle ste mogli da imate ideju kako će ovaj automobil da izgleda...

 

Nema puno iznenađenja, pošto je ovaj SUV veoma konkretan. 

Debitovao je na sajmu u Detroitu, a duži je i širi nego prethodna generacija, sa dodatnih 13,7cm širine i 10cm dužine. Sada u ovaj kamionet možete da natovarite čak 725kg. 

Ceo zadnji deo je otporan na ogrebotine i dolazi sa električnom rampom, audio sisitemom sa šest zvučnika koji će puštati muziku za vas sa snagom od čak 540W.

Ridgeline pokreće ekskluzivno 3.5 V6 motor povezan na šestostepeni automatski prenos, za koji Honda kaže da obezbeđuje najbolje ubrzanje u svojoj klasi i ekenomičnost. Dostupan je sa pogonom na prednje i na sva 4 točka. Pogon AWD obuvhvata Hondin Intelligent Terrain Management, sa nekoliko modova: Normal, Sand, Snow i Mud. 

Kao i što se očekuje od novog modela, biće dostupan sa pregrtš sigurnosnih opcija, kao što su Collision Mitigation Braking, Lane Departure Warning, Road Departure Mitigation, Forward Collision Warning, i Lane Keeping Assist. Kod svih modela kamera koja snima iz više uglova dolazi kao deo standardne opreme. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group