2015 Expedition

Ford je konačno detaljnije prikazao svoj novi 2015 Expedition, posle najave u februaru ove godine, a pre predstavljanja i početka prodaje u Americi...

 

Pored fotografija ovog automobila u različitim bojama, objavljeni su i prvi tehnički podaci, uključujući i snagu ovog vozila. Motor 3.5 turbo V6 EcoBoost koji menja 310ks i 365ks 5.4 V8 daje snagu od 365ks, a povezan je na šestostepeni SelectShift automatiski menjač. I dalje se ne znaju podaci o potrošnji, ali Ford najavljuje najekonomičniji Expedition ikada. 

Ford je najavio i najelitniju Platinum seriju sa specijalnim eneterijerom po prvi put na Expedition modelu. Pored ovo modela, nova verzija za 2015. godinu dolazi u sportskoj XLT verziji, Limited i King Ranch. 

Pored ovih izmena, Ford je izmenio prednji i zadnji deo ovog automobila, instrument tablu i centralnu konzolu, kao i veliki broj tehničkih detalja na ovom autu. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group