Toyota Yaris Y20 LIMITED EDITION – Vaš partner za zujanje po gradu

Više slika

Više slika

Ako vas interesuje komforni gradski automobil koji će se sa lakoćom probijati kroz gradske gužve, onda je novi Yaris stvoren za vas...

Yaris model oduvek je važio zajedan od najpopularnijih Toyotavozila, a glavni razlog za to jesu njegove dimenzije. Novi Yaris vozačima donosi novi dizajn koji je moderan i futuristički, više komfora i udobnosti, ali i dimenzije koje su kao stvorene za gradsku sredinu.

Model koji smo nedavno imali prilike da vozimo, nosi oznaku Y20 Limited Edition i ovo ograničeno izdanje predstavljeno je povodom 20. rođendana modela Yaris koji je davne 1998. godine prvi put predstavljen na sajmu automobila u Parizu. Toyota je odlučila da kreira samo 1998 ovakvih modela, kako bi simbolizovala godinu kada je prvi model Yarisa kreiran. Te godine, Yaris je predstavljen u prelepoj metalik zlatnoj boji, pa je Toyota odlučila da i novi Y20 Limited Edition modeli takođe budu okupani istom nijansom, kako bi na najbolji način obeležili 20-ogodišnjicu ovog popularnog automobila.

Kada ugledate ovaj automobil,njegov neverovatni dizajn će vas zasigurno ostaviti bez teksta. Toyota je ovoga puta nadmašila sva naša očekivanja i uspela da od gradskog auta kreira nešto što je uzbudljivo i što šalje sportske vibracije. Metalik zlatna boja ukombinovana je sa mat/sjajnim crnim detaljima, koji se najviše primećuju na prednjoj masci i krovu. Prednji deo novogYaris-a deluje agresivno i aerodinamično, a zadovoljiće sve vozače koji vole sportski dizajn i sportska vozila.Ovaj model takođe dolazi sa efektnim 16-inčnim aluminijumskim felnama koje imaju deset krakova i koje čine da sportska nota ovog auta bude još naglašenija i primetnija.

Kada kročite u enterijer, iznenadićete se ostvarenim komforom. Obzirom da je reč o vozilu B klase koje je prvenstveno kreirano za gradske uslove, novi Yaris pruža sasvim dovoljno mesta, čak i za putnike koji se voze na zadnjoj klupi. Enterijer je dizajniran tako da prati dizajn eksterijera, pa ćete i u unutrašnjosti videti sportske elemente koji će vožnju učiniti još zabavnijom i poželjnijom.

Y20 Limited Edition se može pohvaliti i fenomenalnim i unapređenim multimedijalnim sistemom, koji nudi mnogobrojne opcije. Toyota je odlučila da bude u toku sa savremenim ljudskim potrebama, pa je vozačima omogućila da na multimedijalni uređaj povežu svoje pametne telefone i tablete i da upravljanje istim vrše preko „touchscreen“ ekrana, koji je dizajniran tako da bude glavni kontroler svih funkcija u Yarisu. Njegove komande su vrlo jednostavne i precizne, kako bi pažnja vozača uvek mogla da ostane na dešavanjima u saobraćaju.

Novi Yaris takođe poseduje i najmoderniji navigacioni sistem koji takođe možete upariti sa telefonom i kojim možete upravljati i putem glasovnih komandi, tako da je njegovo korišćenje maksimalno olakšano i omogućiće vozačima da za nekoliko sekundi otkriju informacije vezane za željenu destinaciju.

Toyotu Yaris Y20 Limited Edition pokreće 1.5 litarski VVT-iE motor, koji razvija snagu od 111 KS, odnosno 85kW, pružajući ovom malenom automobilu sjajne performanse. Brzinu od 0 do 100 km/h Yaris postiže za 11 sekundi, što je za gradski automobil odličan rezultat.

Y20 je vrlo startan, mobilan i jednostavan za upravljanje, što vam omogućava da se lako vozite kroz uske gradske ulice.Preglednost je odlična, a zbog malih dimenzija nećete imati nikakvih problema da se uparkirate i na najuža parking mesta. Senzori za parking su locirani na zadnjem braniku, tako da ćete imati i dodatnu pomoć pri parkiranju koja nikako ne može da škodi.

Nakon vožnje u ovom interesantnom modelu, shvatili smo da je Toyota Yaris definitivno jedan od najboljih vozila u svojoj klasi, jer vozačima nudi spoj komfornog, sportskog, gradskog i ekonomičnog automobila.

Toyota Yaris Y20 Limited Edition je kreiran samo sa jednim ciljem, da vam ulepša i zadovolji sve vaše potrebe za zujanje po gradu.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group