Zvuk Carrera GT modela je NAJBOLJI na svetu

Muzika u ovom automobilu je potpuno nepotrebna, jer nema lepšeg zvuka od moćnog V10 motora...

Porsche Carrera GT je jedan od najznačajnijih automobila koji je predstavljen u poslednje dve decenije i nakon što pogledate ovaj video, shvatićete zašto.

Carrera GT je opremljen V10 motorom od 5,7 litara, prirodnim aspiracionim agregatom sa 603 ks. Ovaj motor karakteriše 4 ventila po cilindru, promenljivo vreme ventila na usisnim bregastim osovinama, kovani priključni štapovi od titanijuma i kovani klipovi.

V10 motori, kao što su 5.2-litarski agregat koji pokrece Audi R8 i Lamborghini Huracan, spadaju među najbolje zvučne pogonske sklopove na planeti, ali motor Carrera GT modela ima najviše pohvala. 5.7 litarski motor apsolutno obožava obrtaje, a kada papučicu gasa pritisnete do kraja rika motora će vas potpuno hipnotisati.

Iako je Porsche Carrera GT zamenjen hibridnim 918 Spider-om, ovo V10 čudovište ući će u istoriju kao jedan od najboljih superautomobila ikada.

Pogledajte klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group