VW Tiguan VS Honda CR-V VS Toyota RAV4

Ako tražite naredni automobil za svoju porodicu, verovatno ćete birati između tri crossovera koji su među najprodavanijim u svom segmentu u Evropi...

 

Poslednji član ove porodice je VW Tiguan, ako izuzmemo detalj da je Honda već predstavila novu verziju modela CR-V, ali on još uvek nije dostupan na tržištu. 

VW Tiguan kombinuje sve standardne opcije regularnih modela, koje obuhvataju karakter koji je fino izbalansiran između komfora i dobro upravljanja, prakčtičnosti i dosta prostora u kabini. 

Toyota RAV4 s druge strane nudi specifičan izgled koji možda neće svima biti po volji, ali je jedini u grupi koji dolazi sa hibridnim pogonom i nudi najviše prostora u kabini. 

Hondin CR-V dolazi sa visoko kvalitetnim materijalima u kabini, a off road opcije se fokusiraju više na komfor, dok dostupan prostor unutra lako može da bude na usluzi većoj porodici sa svim potrebnim stvarima. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group