Vozač Toyote pokazao zašto nije pametno driftovati na plaži

Jedan Toyota Fortuner model prilično je oštećen nakon što se isprevrtao na pakistanskoj plaži...

Video postavljen na Offroad club Pakistan Facebook stranici, predstavlja beli Fortuner model vožen duž plaže pre nego što je završio prevrnut na stranu.

Prema svemu sudeći, vozač SUV modela namerno je klizao svojim Toyota modelom očigledno pokušavajući da driftuje po pesku. Kako na snimku možemo videti, deluje da je u automobilu bio vozač sa dva putnika pozadi, a tokom vožnje i zanošenja na mokroj podlozi oni su zašli prilično daleko u vodu, zbog čega se ova Toyota prevrnula na stranu i zahtevala je drugi terenac jednog od ljudi sa plaže i dosta radne snage kako bi se vratila na svoje točkove.

Nakon što su ga obrnuli, moguće je videti da na boku automobila postoji dosta ekstenzivnih oštećenja izazvanih prevrtanjem na stranu. Gume su svučene sa felni dok su krila i paneli vrata dobro ulubljeni. Dodatno, vozačev prozor je polomljen, ali ono što je začuđujuće jeste to što zadnje staklo iza njega nije pretrpelo nikakva oštećenja.

Facebook stranica ističe da vozač nije povređen ovom prilikom, ali nije napomenuto bilo šta vezano za ostale putnike koji su se nalazili u vozilu. Nije potrebno biti genije kako bi se zaključilo da je vožnja automobila po pesku prilično delikantna, posebno ukoliko se nalazimo blizu vode, što od nas zahteva pažnju i nikako ne predstavlja mesto na kome bi trebalo driftovati, bilo da smo privučeni terenskom vožnjom ili ne. 

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group