Toyota je i dalje nepobediva


Postoji legenda vezana za automobile kompanije Toyota, koja je sa nama već duže vreme i govori o tome kako su modeli ovog japanskog proizvođača gotovo neuništivi.

Ovo govorkanje veoma lako može biti zasluga stare ekipe popularnog serijala Top Gear, koja je započela glasine nakon što je Džeremi Klarkson utrošio veliki deo vremena, novca i integriteta pokušavajući da demolira automobil Toyota Hilux. U realnosti se ovaj mit prenosio verbalnim putem.

Legenda je nastala sa strancima koji su na ulicama različitih zemalja viđali poluuništene modele brenda Toyota. Upravo takav model je ova Corolla primećena u Pakistanu, koja i dalje čvrsto stoji na svojim točkovima i kotrljaja ulicama ove države. Ovaj veoma poseban primer je u toliko lošem stanju da se postavlja pitanje kako uopšte može da radi, ali kao što ovaj snimak pokazuje Corolla je prosto nezaustavljiva.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group