Titulu za najnesposobnijeg lopova na svetu dobija...

Ukrasti automobil nije nimalo lako, a uz to je i protivzakonito...

Međutim, pokušaj krađe automobila iz ovlašćenog predstavništva, dok ste istovremeno okruženi ljudima, zvuči potpuno nerazumno. Video nedavno predstavljen na društvenim mrežama i nudi nam uvid u jednu ovakvu situaciju, koja se dogodila u asutralijskom gradu Brizbejnu.

Snimak počinje prikazivanjem čoveka za volanom belog modela Mitsubishi Outlander. Nije potpuno jasno da li je on jednostavno želeo da krene u test vožnju sa njim, ili ne, ali se gospodin našao na sedištu i nastastavio da zaključava vrata i podiže prozore kada su zaposleni pokušali da ga izvuku napolje.

Bilo kako bilo, čovek na vozačevom sedištu imao je mnogo problema tokom kretanja automobilom i u nekoliko navrata deluje kao da je stiskao gas do patosa dok je mašina još uvek bila u neutralnoj. Kako sve izgleda, vozač deluje kao neko ko ne ume ni ručnu kočnicu da spusti, ali je uprkos tome u jednom momentu ipak uspeo da krene i skrene, nakon čega je zatvoren Toyota LandCruiser automobilom.

Nedugo zatim, zaposleni u predstavništvu pretili su čoveku da će slomiti jedan od prozora, ukoliko ne izađe odmah. Lopov za volanom naravno, to nije uradio, tako da je jedan od ljudi razbio suvozačev prozor žutim čeličnim stubićem. Čovek je zatim izvučen iz vozila i bačen na zemlju, sve vreme dozivajući u pomoć i urlajući “nisam ga ukrao”.

Brojni detalji ovog incidenta ostaju nejasni, uključujući i to što se dogodilo odmah nakon gašenja kamere, a vrovatno je do tada i policija bila obaveštena o svemu.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

« »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group