Testiranje modela Lexus LFA


Nakon testiranja McLaren 570S i BMW M2 u saradnji sa Goodwood Road & Racing, Ben Kolins je primećen unutar modela Lexus LFA, kako bi dao svoje stručno mišljenje o ovom ultimativnom japanskom egzotičnom automobilu.

Sa proizvodnjom koja je prestala 2012. godine, nakon samo dve godine sastavljanja, LFA je i dalje jedan od najboljih super automobila našeg doba. Međutim, ova klasa se od tada proširila i dostigla nove visine, tako da je Kolins imao poprilično teška pitanja na koja je morao da odgovori.

Pokušavajući da dokuči da li je nešto od DNK modela LFA prešlo na druge serije visokih performansi u linijama brenda, bivši Stig je takođe uzeo ključeve od serije RC F Carbon i GS F sedan, kako bi ih prikazao na način koji cepa gume i koji će verovatno neke od vas primorati da stišate svoje uređaje.

Naslednik Leksusovog super automobila se očekuje za tri godine i imaće svoj debi predstavljanjem na Tokyo Motor Show 2019.godine. Ako se kojim slučajem ispostavi da su poslednje informacije tačne, onda možemo očekivati da će koristiti hibridni pogonski sklop, sastavljen od 3,7 litarskog V8 i električnog motora, koji će kombinovano omogućiti približno 800ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group