Sudar testiranje automobila od 2.1 miliona dolara


Hiperautomobil Rimac C prošao je sve bezbednosne testove...

Neverovatni električni hiperautombil, morao je da prođe rigorozna testiranja kako bi uverio sve da je bezbedan za vožnju. Pošto ovo vozilo košta 2.1 miliona dolara i pošto je samo napravljen u 150 primeraka, bilo je jako mučno i tužno videti kako biva uništen na testiranjima za sudare, ali to je bilo neophodno, jer je ovo vozilo u stanju da prozivede neverovatnu brzinu.

Ovaj modell proizvodi snagu od 1900 konjskih snaga i ostvaruje brzine veće od 350 km/h, pa su zato mnogi želeli da vide kako će se on ponašati u situaciji sudara i da li će putnici u njemu preživeti. Naravno, brzine koje su testirane nisu bile ni približne maksimalnoj, ali Rimac C pokazao se kao izdržljiv automobil koji može da zaštiti svoje putnike.

Nadamo se da će vlasnici ovog automobila ipak voditi računa i da će paziti ovog metalnog ljubimca, jer su popravke za njega neverovatno skupe i mogu odvesti u bankrot i najbogatije ljude na planeti.

Foto:Electric auto moto

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group