Specijalni Rolls-Royce Wraith Džastina Bibera

Sa zabeleženim bogatstvom od oko 300 miliona dolara, Džastin Biber poseduje više nego dovoljno novca kako bi sebi priuštio neki skupoceni model automobila, a on već poseduje istoriju ovakvih nesvakidašnjih kupovina...

Pevač poseduje izdašnu kolekciju automobila kojoj je nedavno dodao i poslednju jedinicu, Rolls-Royce Wraith model, kompletno modifikovan i redizajniran od strane brenda West Coast Customs, radi dobijanja izgleda koji nije nalik bilo čemu što legendradni RR trenutno ima u pogonu.

Neverovatni Wraith model nedavno je uhvaćen objektivom jednog jutjubera i moramo priznati da ne liči ni na šta što pripada drumovima početka ovog milenijuma. Tokom kreiranja neobične jedinice, kompanija West Coast Customs jasno je želela da istakne njegov futuristički dizajn, tako da ne postoji ni jedan eksterijerni karoserijski panel koji nije zamenjen u procesu.

Sa početkom na prednjoj strani, luksuzna limuzina dobila je nove farove i sada poseduje nešto manju prednju masku u poređenju sa regularnim modelom, kao i unikatne usisnike vazduha praćene prepoznatljivom haubom. Bočne strane Biberovog modela postaju najinteresantniji delovi, zajvaljujući poklopcima na prednjim i zadnjim točkovima, kreiranim u jednom panelu koji uključuje nove rubove i krila na obe strane.

West Coast Customs je otišao i korak dalje, ukljanjajući bočne retrovizore i menjajući ih za mikro kamere smeštene u prednjim rubovima točkova. Sve promene kreirane tokom projekta nastavile su se i u zadnjem delu, gde se sada mogu videti potpuno neočekivana trougaona štop svetla.

Putem videa koji smo pripremili ispod ne možemo sa sigurnošću potvrditi kakve su promene načinjene u enterijeru, ali ukoliko imamo u vidu potpuno drugačiju karoseruju ovog automobila, ne bismo se začudili da putnička kabina više nije ni nalik onome što dolazi iz pogona brenda.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group