Skupoceni Porsche potpuno uništen u Njujorku

Vlasnik je uhapšen i optužen za vožnju pod uticajem.

Život kakav poznajemo trenutno je zaustavljen zbog pandemije korona virusa, ali neke stvari jednostavno ne možemo promeniti. Za neke od najbogatijih stanovnika naše planete, globalna kriza po svemu sudeći nema isto značenje kakvo ima za većinu. Slučaj o kom govorimo potvrđuje naše tvrdnje: vlasnik Gemballa Mirage GT modela, slupao je svoj automobil nakon što je jurcao kroz Menhetn neverovatnom brzinom.

Bendžamin Čen, vlasnik modifikovanog Porsche Carrera GT, uhapšen je nakon što je slupao svoj automobil nekoliko puta u roku od par minuta. U slučaju da ste mislili da situacija za njega ne može biti gora, znajte da je čitav incident snimljen i podeljen na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porsche Gemballa Gt Mirage RIP #gemballamiragegt #gemballa #porsche #carreragt @pcny

A post shared by NEW/USED Cars For Sale (@broadwayautony) on

Čen je uhapšen nedugo nakon uništenja Gemballa modela vrednog 750.000 dolara, tako što je njime udario u dostavno vozilo koje je bilo parkirano. Video snimak nam prikazuje da je automobil pretrpeo veliku štetu, ali to nije zaustavilo Čena, koji je nastavio da vozi, udarajući pritom u još više parkiranih automobila, pre nego što ga je zaustavila policija.

Video bezbednosne kamere koji nam pokazuje incijalni sudar jasno prikazuje Čena koji je izgubio kontrolu nad svojim vozilom pre nego što je udario u parkirano vozilo, koje je odletelo niz ulicu. Praktično odmah nakon toga, Čen je ponovo pokrenuo svoj automobil i odjurio dalje, pre nego što je hauba njegovog automobila odletela, a on se ponovo slupao.

Fotografije modela koje je napravio Ronnie C. Photography prikazuju nam svu štetu koja je tom prilikom načinjena. Suvozačko sedište je skoro sasvim unakaženo, šoferšajbna je polupana, dok su obe osovine zaista oštećene. Čen je izgledao malo čudno u svim snimcima koji su podeljeni na internetu, a kako javljaju lokalni mediji, on je optužen za vožnju pod uticajem narkotika.

Da cela priča bude još gora, automobil koji je tom prilikom sreo svog tvorca, samo je jedan od dvadeset pet ikada proizvedenih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rough morning *photos taken by me*

A post shared by ronnie c 📷 (@ronniecnyc) on

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group