Savršena reakcija kamiondžije spašava glavu napadnutom čoveku


Kamera video nadzora snimila je užasavajući događaj koji se pre par dana odigrao u centru Los Anđelesa…

Muškarac, koji je kasnije identifikovan kao četrdesetjednogodišnji beskućnik, može se videti kako sedi na klupi u Zapadnoj šestoj ulici, nadomak Južnog Brodveja. Kako je žena prolazila pored njega, on je napravio iznenadni pokret, kao da je želeo da je napadne ili uplaši, a na svu sreću to je sve što je uradio.

Kako ona nestaje iz prostora koji je pod nadzorom kamere, vidimo muškarca koji dolazi iz drugog smera i ide prema beskućniku. Iznenada, čovek sa kapuljačom na glavi ustaje i gura prolaznika na ulicu, tačno pred kamion.

Uprkos brilijantnoj reakciji vozača, vozilo je udarilo pešaka izazivajući mu ozbiljne povrede. Ipak, možemo slobodno reći da mu je svest vozača spasila život. Da je nagazio na kočnicu samo delić sekunde kasnije, kamion bi verovatno smrvio nesrećnog čoveka.

Gledajući snimak nadzorne kamere, možemo primetiti još jedan uznemirujući detalj. Kako je žrtva odgurnuta ispred vozila, on je ispustio predmet koji je napadač brzo podigao. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju narukvica. Da li se ovo sve desilo zbog narukvice?

Verovatno da nije, jer kako se ispostavilo, beskućnik je navodno oborio drugu ženu na zemlju dan ranije i udario treću ženu na autobuskom stajalištu nekoliko sati nakon što je muškarca gurnuo pod kamion. Policija ga je uhapsila nedugo nakon trećeg incidenta, a kako kažu iz tužilaštva, napadi su bili nasumični i neizazvani.

Ako ga proglase krivim, napadač će dobiti maksimalnu, doživotnu kaznu u državnom zatvoru, dok je njegova kaucija postavljena na 1.09 miliona dolara, pošto se smatra opasnim po društvo. Što se njegove žrtve tiče, on je u kritičnom stanju, na intenzivnoj nezi, sa višestrukim prelomima, kolabiranim plućnim krilom i otvorenim ranama. Otvoren je GoFundMe nalog koji treba da mu pomogne da kasnije plati bolničke račune.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group