Retka BMW 325is Evo 1 serija iskonskog vozačkog iskustva

U Južnoj Africi, svega nekoliko specijalnih varijanti ponuđeno je prilikom predstavljanja E30 3-Series kompanije BMW, a jedna od njih jeste Evo 1 varijanta linije 325is, nazvana Gusheshe..

Na snimku popularne publikacije Cars.co.za, možemo videti da je prelepi 325is Evo 1 prodat sa redizajniranim atmosferskim četvorocilindrašem zapremine 2,7 litara i unutrašnjim sagorevanjem, dobrim za 194 ks i 265 Nm obrtnog momenta, pri 4.000 rotacija u minuti. Ovaj motor dolazi u pratnji petostepenog manualnog menjača, koji snagu isporučuje na zadnjim točkovima.

Po modernim standardima, ove cifre performansi možda ne deluju toliko impresivno, međutim, automobil je pre svega izvanredan za vožnju, sa akcentom na izuzetnom upravljačkom sistemu i apsolutno savršenom odzivu prilikom njegovog kontrolisanja. Ovaj energičniji motor zvuči neverovatno takođe, dok njegov prezenter dodaje kako je on daleko staloženiji i čvršći nego što je on mislio.

Dobar baš kao što je 325is Evo 1 serija bila dana kada je lansirana, ovaj model se suočio sa veoma oštrom konkurencijom u vidu Opel Kadett SuperBoss automobila, takođe predstavljenog posebno za Group N segment lokalnog trkačkog šampionata. Na drugom snimku, južnoafrička pubilacija uparila je ova dva retka modela jedan protiv drugoga na trkačkoj stazi, a uprkos nedostacima po pitanju snage SuperBoss modela, sa 170 ks na prednjoj osovini on je ipak brži na pravoj liniji od konkurenta kompanije BMW.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group