Pullman - lađa za sve koji žele više od Maybach modela

Više slika

Više slika

Iako je nešto savršeno, ne znači da ne može da se podigne nekoliko stepenika iznad, a to možete primetiti ukoliko zajedno na semaforu vidite Mercedes i njegovu Brabus varijantu…

Za većinu nas, regularni Mercedes-Benz S-Class bi bio i više nego dovoljan kako bismo ispunili sve naše potrebe za luksuzom. O AMG varijantama, bilo kog automobila ne treba ni govoriti. Međutim, ono što malo ko od nas zaista shvata, jeste da su ovi modeli samo početna tačka, a iznad S klase nalazi se Maybach verzija, dok iznad nje postoji samo Pullman. Sada vam predstavljamo upravo poslednjepomenuti automobil koji se nalazi na jednoj aukcijskoj prodaji.

Limuzina za par stepenika ispred svih, Mercedes-Maybach S600 Pullman meri malo preko 6,4 metra, što njegovu šasiju svrstava među one sa najvećim međuosovinskim rastojanjem, većim čak i od onih smeštenih ispod modela Bentley Mulsanne i Rolls-Royce Phantom, dok je ujedno identična međuosovinskom rastojanju Mulliner Grand Limousine modela.

Sudeći prema kompaniji Carlink International, holandskom dileru koji je postavio ovaj automobil na JamesEdition aukciju, samo je šest kreirano ikada, a jedino je ovaj trenutno dostupan za kupovinu. Model koji vidite finiširan je u crnoj boji uparen sa bež enterijerom i gotovo svakom tehnološkom inovacijom koju možete zamisliti. Shodno tome, možete biti sigurni da ovaj automobil nikako nije jeftin.

Procenjena cena ovog modela iznosi 697.480 evra, a za ovu neverovatnu sumu možete sebi obezbediti flotu od deset potpuno novih baznih modela Mercedes S klase ili pet "običnih" Maybach automobila. Što se tiče nas običnih smrtnika, mi bismo verovatno za te pare uzeli jedan Maybach S-Class model i ostatak ove ogromne sume potrošili na neki superautomobil koji bismo koristili vikendima. Istina je ipak, nešto drugačija, jer svako ko poželi ovakvu savršenu limuzinu nikada ne mora da bira između nečega iz ova dva sveta, drugim rečima, uvek može imati sve.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group