Prokletstvo Mustang modela u Istočnoj Evropi

Prošlo je nekoliko godina od kada su vozači Ford Mustang modela postali internet mim senzacija, a ovoga puta prokletstvo vlasnika ovih modela ponovo je uzelo danak, mada ne u njihovoj matičnoj zemlji...

Prvi video koji možete videti, nastao je putem kamere na kontrolnoj tabli jednog ruskog vozila i prikazuje vozača crnog Mustang automobila koji nakon žustrijeg skretanja ulevo, malo žešćeg od onog koje je svojim ograničenim veštinama mogao da iskontroliše, potpuno pogrešno zaneo automobil i u nemogućnosti njegovog ispravljanja izgubio kontrolu, učinivši da zbog trzaja njegovi zadnji točkovi prekinu kontakt sa asfaltom i model pošalju u desnu stranu.

Pošto vozač nije bio u mogućnosti da iskontroliše proklizavnje i umeto toga previše namota u desno, nagla promena pravca prednjeg dela učinila je ovo uzletanje mogućim. Automobil zatim može biti viđen kako desnom stranom udara u ivičnjak i prebacuje svoju težinu u stranu, aterirajući u luku na nešto što nama deluje kao autobuska stanica. Doduše, automobil se nije kretao prevelikom brzinom, tako da se nadamo da su vozač i mogući putnici, prošli potpuno nepovređeno.

An invasive species called the “Mustang driver” has been discovered in Russia from r/IdiotsInCars

Vođeni ovim snimkom ruskog Ford Mustanga, na mreži možemo pronaći još jedan klip udesa američkog sportskog modela u Istočnoj Evropi, ali ovoga puta u Ukrajini. Taj video je snimljen takođe sa kontrolne table automobila, decembra meseca 2019. godine i predstavlja nam žuti Mustang GT kabriolet prilikom sumanutog preticanja po veoma tmurnom i hladnom danu.

Iako je vozač uspeo da se provuče pored vozila koje je snimalo bez ikakvih problema, on je zatim proklizao automobilom na parčetu prljavog snega na strani puta i vrlo brzo potom izgubio kontrolu nad njim, proklizavajući više puta i zanoseći se, pre nego što se zaustavio u njivi ispod puta.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group