Posmatrajte jezivo uklanjanje velikog gnezda stršljena iz automobila


Jedan istrebljivač žestokih krilatih bića iz Ohaja, koji radi pod imenom “The Bee Man”, definitivno nije računao da će postati internet senzacija zbog svog poslednjeg snimka...

Video od koga se ledi krv u žilama i celo telo svrbi naredna tri dana, dokumentuje proces uklanjanja gnezda stršljena iz napuštenog Chevrolet El Camino modela, negde u području američkog Jangstauna. Snimak je automatski postao veoma popularan sa više od 233.000 pregleda, 4.300 deljenja nakon 22 sata od kada ga je “The Bee Man” postavio.

U pomenutom videu, stručnjak za kontrolu štetočina, čije je pravo ime Trevis Votson, može biti viđen kako se približava modelu El Camino, koji svakim korakom sve manje izgleda kao napušten automobil, a sve više kao deo scenografije iz nekog SF-Horor filma.

Na prednjem sedištu deluje kao da je izraslo neko ogromno čudovište, dosežući čak do krova, cepajući nebo enterijera ovog automobila. Ovo je zapravo gnezdo evropskog stršljena, koji može dostići veličinu od 32 mm od glave do repa, a izgleda kao žuta osa na steroidima, sudeći prema ekspertima za insekte iz Univerziteta u Ohaju.

Navodno, ovi superstršljenovi mogu leteti noću i kako je do sada već zabelezeno, nekoliko puta junački zaletati se u prozore, ponavljajući ovu tehniku dok ne uteraju strah u kosti svih ukućana. Očigledno, “The Bee Man” poseduje punu ratnu opremu i pravo zaštitno odelo tokom ove operacije, jer bi mu u suprotnom i uz svu stručnost, ovakva akcija verovatno došla glave i ne bi dozvolila da postavi video.

Votson je koristio mešavinu pesticida kako bi naterao ose u beg iz gnezda i jednostavno, startovao sa njegovim rušenjem. Tokom procesa na ovom užasavajućem videu, moguće je čuti čoveka kako govori da mu je potrebna veća kesa, jer je prilično glomazna oprema iz marketa, sa kojom je do tada radio, bila puna do vrha. Nadamo se samo da ga neki preživeli stršljen neće prepoznati bez zaštitne maske, ako zaluta u kraj ponovo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group