Porsche 918 Spyder protiv Nissan Patrol GT-R modela


Za finale sezone Grand Tour se takmičio u Dubaiju, ali ne sa hiperautomobilima, kao što bismo to očekivali.

Međutim, ovo ne znači da je trka manje uzbudljiva od bilo koje prethodne i samo morate imati na umu da je ovo grad u kome policija poseduje Bugatti, Lamborghini, Ferrari, McLaren i Porsche službene automobile.

Uprkos trci prošlosti i budućnosti između Klarksonovog Volkswagen Golf GTI modela i Mejovog BMW i3 automobila koji poseduje mogućnost da isprazni rezervoar za tili čas, ali i dalje dobija vozila koje pokreće baterija, Ričard Hamond poseduje različitu ideju onoga što gledaoci žele da vide.

Ovo uključuje posedovanje dela autoputa zatvorenog povodom epske trke između Bugatti Veyron i Porsche 918 Spyder modela.

Kada je dokazao da su dani moćnog Veyron hiperautomobila odbrojani u svetu vrhunskih trkača, Hamond je izazvan od strane jednog lokalca, koji je došao sa teško modifikovanim Nissan Patrol modelom želeći glavu hibridnog hiperautomobila kompanije Porsche. Sa sumanutih 1.900 ks iz životinjski tjuniranog GT – R motora na trapu, ovaj specijalni Patrol je po svim merilima „munja“, ali, da li je dovoljno brz za trenutno najmoderniji, Porsche 918 Spyder?

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group