Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari, McLaren P1 i Pagani Huayra na stazi

Već smo bili u prilici da vidimo ove modele kako odmeravaju snage, ali evo prilike da ih vidite sve odjednom i da uživate u utisku koji ostavljaju...

 

Monticello Motor Club je organizovao privatni događaj za članove koji je privukao ova četiri lepotana. Ova postavka izgleda još impresivnije pošto su McLaren P1, Ferrari LaFerrari i Porsche 918 Spyder u sličnoj nijansi srebrne boje, dok je Huayra u mat beloj sa zlatnim točkovima. 

Osim motora u Huayri, twin turbo 6.0 V12, ostali modeli postižu svoje performanse preko naprednih hibridnih pogona. Sva četiri su neverovatno brzi na stazi i dizajnirani su da izledaju stilski i lepo iz svakog ugla, što ih čini savršenim kandidatima za pravljenje video materijala kao što je ovaj koji ćete videti. 

McLaren P1 i Pagani Huayra izgledaju kao vanzemaljci koji su stigli na zemlju, LaFerrari je donekle poznatih linija, dok 918 Spyder savršeno oslikava modernu verziju svog prethodnia, legendarne Carrere GT. 

Uživajte...

O.r:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group