Pobednička vožnja Porsche 911 GT3 RS MR modela na Ninburgringu

Manthey Racing tim primenio je svoju magiju na 991.2 Porsche 911 GT3 RS modelu i nedavno je izašao na Nirburgring kako bi video za šta je sve ova mašina sposobna...

Sa test vozačem kompanije Porsche, Kevinom Estreom, za volanom, novi GT3 RS MR je okrenuo krug oko Zelenog pakla sa starom konfiguracijom za 6:49,656, što ga je učinilo za nekoliko sekundi bržim od standardnog GT3 RS modela kome je trebalo 6:56,4 za kompletiranje kruga legendarne nemačke staze. Sa redizajniranom konfiguracijom trkačke staze, koja sada poseduje startnu i finiš liniju postavljenu u istoj poziciji radije nego 225 metara razdvojenu kao što je to bio slučaj ranije, ovom automobilu bilo je potrebno 6:54,340 sekundi kako bi kompletirao pun krug.

Manthey Racing tim nudi vlasnicima 911 GT3 RS modela obilje opcija kada se radi o modifikacijama i popravljanju performansi njihovih vozila. Na primer, automobili ove ekipe dolaze opremljeni sa trostrano ili četvorostrano podesivim KW amortizerima. Tjuner je takođe instalirao i pletene kočne linije napred i pozadi, istovremeno postavljajući i novi komplet kočionih paknova.

Sa druge strane, Manthey Racing je ekstenzivno radio na poboljšanju aerodinamike novih modela nemačkog proizvođača. Na primer, njegov paket donosi novo zadnje krilo sa specijalnim breketima za nameštanje. Tu je takođe i mali spojler na poklopcu gepeka. Pored toga, tjuner je opremio sportski automobil sa prednjim zakrilnicima i unikatnim pragovima. Kupci dobijaju i komplet ultra laganih magnezijumskih točkova, koji mogu biti opremljeni karbonskim aero diskovima radi boljeg protoka vazduha i hlađenja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group