Parkiranje Civic modela stilu akcionih filmova

Niko ne želi da bude na pogrešnoj strani zakona, ali vozač ovog srebrnog Honda Civic modela uspeo je da uleti u problem na zaista bizaran način...

Detalji ovog incidenta prilično su oskudni, ali nam je poznato da je snimljen kamerom na kontrolnoj tabli patrolnog vozila negde u SAD krajem aprila.

Nedugo nakon što video startuje, možemo videti Civic model koji u daljini skreće sa puta i preleće zemljani segment kraj puta. Kako se policijski automobil približavao, Honda je još jednom proklizala i nakratko sišla sa puta, ali se tom prilikom naglo okrenula za 180 stepeni i savršeno uletela ispred patrolnog vozila, a uprkos pokušajima policajca da izbegne udarac, zadnji deo Honda modela nastavlja unazad i udario u prednji deo njegovog vozila.

Ovo je toliko čudna situacija da je svaki vozač koji je prolazio pored i posmatrao verovatno video kako je policajac zakucao čoveka u Civik modelu od pozadi. Nekoliko momenata nakon udarca, policajac je prijavio incident i zatim može biti viđen kako izlazi iz svog vozila i sam iznenađen svim što se u nekoliko sekundi izdešavalo.

Pojedini ljudi smatraju da je VTEC sistem uleteo u pomoć u pogrešnom momentu ili da je vozačeva pažnja bila odvučena nečim drugim, šta vi mislite da se ovom čoveku dogodilo i šta je prouzrokovalo ovako čudno ponašanje japanskog modela?.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group