Novi i neodoljivi i30


Evropski segment kompaktnih automobila se trenutno nalazi u cvatu i kompanija Hyundai će uskoro postati mnogo konkurentnija sa svojom novom generacijom modela i30.

Poslednji model Korejanca je upravo prikazan u poslednjem snimku koji služi isključivo da zagolica našu maštu, ali uz njega stiže i malo detaljnije objašnjenje predsednika i glavnog dizajnera kompanije Hyundai Pitera Šrejera:

"Ovo je automobil za svakoga, ali za sam dizajn nove generacije Hyundai i30 mi nismo ciljali samo na jednu interesnu grupu ili isključivo jednog kupca, već smo se fokusirali na širok opseg različitih ljudi. Ovaj novi stil sa prirodnim i fluidnim linijama predstavlja evoluciju dizajnerskog jezika kompanije Hyundai Motor's, dok prefinjene površine automobila i skulpturna karoserija dolaze kao nešto što stvara njegov vanvremenski izgled. Sa novom generacijom Hyundai i30 mi uvodimo novu mrežu hladnjaka, koja će predstavljati budućnost naše kompanije."

Dizajniran, razvijen i testiran u Evropi, i30 za sledeću godinu poseduje sve prednosti poslednje tehnologije adaptirane prema potrebama brenda i ući će u trku sa nekim od najvećih imena u ovom segmentu - kao što su VW Golf, Ford Focus i Opel/Vauxhall Astra - onda kada bude spreman da pokaže svetu svoj redizajniran izgled 7. septembra, pre nego što se i zvanično bude pojavio na 2016 Paris Motor Show.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group