Novi Audi Q2 S-Line pozira u Varšavi

Predstavljanje 2017. Audi Q2 automobila na mestu kao što je varšavski Stari grad, predstavlja idealan način za dokazivanje i demonstraciju njegovog modernog i agresivnog izgleda…

Činjenica je da ovaj Vegas Yellow Metallic model koji vidite ovde nosi S-Line oznake koje mu pomažu da se još više istakne. Klasična arhitektura Varšave čini isto to u savršenom maniru, dok Q2 sa druge strane ne poseduje mnogo rivala o kojima mora da brine, tako da lokacija nije baš toliko važna. Možemo reći da je Mini Countryman jedini pravi rival ovog modela, dok krosoveri kao što su Nissan Juke ili Toyota C-HR deluju sasvim pristojno, ali nažalost, ne pripadaju premijum segmentu.

Ispod žutog oklopa, ovaj automobil poseduje dvolitarski TDI quattro sport model motora sa 190 ks na raspolaganju. Kao model Q2 opsega, novi automobil će moći da razvije sto na sat iz mesta za 7,3 sekunde i maksimalnih 218 km/h.

Osetite se slobodnim da komentarišete izgled novog Q2 modela koji možete videti na nekoliko fotografija, ali i videu koji ih prati takođe. Iznad svega, vredi pomenuti da je ovaj Audi nominovan za najbolji dizajn automobilske industrije 2017. godine, tako da se svakako može nositi sa još ponekom kritikom tu i tamo.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group