Neobičan sudar Renault Twingo i Ferrari 488 Pista modela

Mali nedostatak pažnje dovodi do nesreća, a ponekada, loše stvari se jednostavno dogode i posledice snosimo odmah nakon toga...

Upravo je ovo slučaj jednog vozača Renault Twingo modela koji je izlazio na italijanski put i to tačno ispred modela Ferrari 488 Pista, koji se pojavio iza ugla. Učestvovanje u udesu koji uključuje skupocena vozila veoma je neprijatno, šta onda možemo reći za slučaj koji uključuje jednog egzotika toliko skupog i retkog da nikada ne biste ni pomislili da možete naleteti baš na njega.

Na svu sreću, u ovom slučaju, vozač 488 Pista modela nije vozio kao pojedini vlasnici superautomobila, tako da je incident ostao relativno bezazlen i nije doveo do ozbiljnih povreda, mada deluje da čukanje bilo prilično jako, dovoljno da Ferrari poskoči sa zemlje kao sa oprugama, dok je prema navodima medija, u enterijeru aktiviran svaki vazdušni jastuk, što samo dodatno povećava štetu i svakako doprinosi ukupnoj cifri popravke.

Kao što je Motor1 publikacija navela, ovaj video je nastao prilikom snimanja  488 Pista modela u prolazu, kreiranog kao deo projekta kompanije Ferrari kojim odaje počast svojoj 1000 Maglia liniji, u događaju održanom prošlog vikenda. Vredi navesti da Ferrari 488 Pista poseduje 3,9 litara veliki V8 motor sa dva turbo punjenja, dobar za 710 ks pri 8.000 rpm i 770 Nm obrtnog momenta pri 3.000 rpm. Sa druge strane, prva generacija Renault Twingo modela koristi I4 motor zapremine 1,2 litra, dobar za maksimalnih 75 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group