Nemački Instagramer završio u zatvoru zbog saobraćajne nesreće

Nemarni mladić je slupao Lamborghini Aventador i pritom usmrtio jednu osobu...

Izgubili smo još jedan italijanski egzotični superautomobil,ali nažalost, ovog puta incident je imao tragične posledice jer je jedna osoba poginula. Poznati Instagramer uhapšen je u Nemačkoj nakon što se prošle nedelje skucao svojim Lamborghini Aventadorom S u Škodu. Razorni incident dogodio se na autoputu A66 u blizini nemačkog grada Hofhajma.

Skupoceni Lamborghini vozio je Navid Alpha, koji ima preko milion pratilaca na Instagramu. Prema izveštaju nemačke publikacije Bild, Lamborghini Aventador zelene boje se kretao opasno brzo autoputem trkajući se sa drugim Aventadorom i Porscheom 911 GT3 kada je izgubio kontrolu i zabio se u Škodu. Lamborghini i Škoda odmah su se zapalili prilikom udara. Dok je Navid Alpha uspeo da pobegne, vozač Škode tragično je preminuo na licu mesta.

Instagramer je nakon sudara odveden u obližnju bolnicu radi pružanja prve pomoći, a policija ga je kasnije privela. Vozač Porschea takođe je uhapšen, dok je osoba koja vozi drugi Lambo i dalje na slobodi.

Foto:https://www.instagram.com/navid.alpha

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group