Moćni Aventador na gusenicama za sneg

Jedan poznati jutjuber ostao je bez opcija modifikacija Lamborghini Aventador modela, ali je kako bi prikupio dovoljno pregleda, uspeo da stvori nešto potpuno unikatno...

TheStradman je u svom novom poduhvatu, na njegovom youtube kanalu predstavio legendarni italijanski superautomobil postavljena na snežne gusenice. Do sada smo imali priliku da vidimo dosta modela na snežnim gusenicama, uključujući i Ford Focus RS model Ričarda Hamonda. Međutim, ovo je prvi put da posvedočimo ovoliko skupom automobilu, kao što je Aventador, postavljenom na gusenice snežnih vozila, kako bismo mi mogli da uživamo u njegovoj vožnji namenjenoj kreiranju zabavnog sadržaja.

Kako god gledali na ovaj potez, modifikacija slične vrste nije nimalo laka, tako da je veliki trud uložen kako bi se ova trkačka zver pretvorila u snežnu mašinu bez ikakve načinjene štete. Rezultat projekta predstavlja Aventador postavljen daleko više nego obično, sa mnogo boljim terenskim karakteristikama u poređenju sa standardnim primerkom.

U ovom pokušaju nije sve išlo baš ko po loju. TheStradman i njegovi prijatelji postali su preambiciozni prilikom vožnje u dubokom snegu, zaglavivši se čak dva puta, što je nateralo pomoćno vozilo, model Jeep Gladiator, da reaguje i izvlači italijanski superautomobil napolje. Dok se Aventador savšreno ponaša na ulici, njegovo kvačilo imalo je problema sa probijanjem kroz sneg i sve što su ovi momci mogli da urade jeste da ga voze u prvoj brzini, a to zanči da je V12 mašina zapremine 6,5 litara morala da radi veoma snažno kako bi stvorila bilo kakvo ubrzanje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group