Mercedes predstavlja svoj napredni Hyperscreen sistem

Kompanija Mercedes-Benz predstavila je svoj inovativni Hyperscreen u novom videu, zaduženom za reklamiranje njenog EQS električnog sedan automobila…

Iako je ovaj video na nemačkom i najbolje se vidi na pametnim uređajima zbog svog portretnog rasporeda, on nam omogućuje kratak uvid u neke od najinteresantnijih enterijernih karakteristika takođe, počevši od sunčanog krova nove linije. U normalnim varijantama, ovom vrstom krovnog dela operiše se putem pritiskanja dugmeta ili pomeranja mehanizma, ali sunčani krov nove EQS linije potpuno je operativan gestovima mahanja ruke.

Što se tiče pomenutog Hyperscreen dela, on se sastoji od digitalnih satova, masivnog displeja informativno zabavnog sistema i ekrana namenjenog suvozaču. Svi ovi ekrani postavljeni su unutar jednodelnog zakrivljenog stakla i poseduju heptičku funkciju. Predstavljeni video omogućuje da vidimo i navigacioni sistem novog automobila i potvrđuje da ekrani poseduju veliki odziv na dodir.

"MBUX Hyperscreen je mozak i centralni nervni sistem novog automobila", izjavio je član odbora nemačkog proizvođača Sajad Kan, na pitanje novinara vezano za inovativni sistem, ranije ove godine. "MBUX Hyperscreen konstantno nastavlja da upoznaje svoje korisnike sve bolje i isporučuje im personalizovane karakteristike informativno zabavnog sistema i operacione funkcije pre nego što vozači i putnici kliknu ili skroluju bilo gde."

Ispod karoserije Mercedes-Benz EQS modela pronaći će se najnovija arhitektura električnih vozila ovog brenda i posedovaće dizajn inspirisan Vision EQS koncept vozilom. Jedinice iz ove linije biće prodavane u različitim varijantama, dok će poslednja od njih posedovati prelazni opseg od 700 km između dva punjenja.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group