Nabudženi Mercedes-AMG A45 protiv običnog

Nakon nekoliko godina, kompaktni automobili postaju nešto što možete nazvati hiper kompaktom, koji imaju daleko više snage nego ukupne kilaže.

Uzmite Mercedes - AMG A45 za primer, koji je u regularnom stanju dobar za 386 ks i 475 Nm obrtnog momenta. Dodajte tome sistem pogona na svim točkovima, ukupnu težinu od 1.555 kg i dobijate automobil koji je veoma teško pobediti na pravoj liniji.

Samo razmislite o ovome na momenat - A klasa ostaje kompaktni porodični model, ali, opet, u svom najboljem izdanju može pobediti automobile kao što je prethodna generacija BMW M5 E60 u trci jedan na jedan i stazi dugačkoj 400 m.

Koliko god da sve ovo zvuči inpresivno za neke, drugima ipak nije dovoljno, tako da određene tjuning kuće izvlače još više snage iz ovih automobila, kao što je to slučaj sa ovim A45 AMG i njegovih 433 ks.

Iako nismo opremljeni sa bilo kojim informacijama o ubrzanju poboljšanog modela, možemo samo istaći da fabrička verzija A45 modela može da dostigne 100 km/h iz mesta za samo 4,2 sekunde.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group