Lamborghini Frenka Riberija


Fudbaler Bajerna poseduje veoma istančan ukus za automobile i nedavno je primećen na ulicama Minhena u modelu Lamborghini Aventador SV Roadster.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler, koji je još uvek pod ugovorom sa FC FC Bayern Munich, nije uopšte žurio da pobegne sa lica mesta i izdvojio je vreme kako bi se slikao sa jednim od svojih fanova.

Što se tiče italijanskog superautomobila, on je spreman da oduva dve svećice sa svoje rođendanske torte i praćen je u stopu od strane svog blizanca čvrstog krova.

Ovaj automobil je bio dostupan samo u 500 primeraka, tako da je ekskluzivnost zagarantovana i svaki od njih je koštao 530.075 dolara. Danas, dobro očuvani modeli niske kilometraže mogu vredeti preko 600.000 dolara.

Lamborghini Aventador Roadster Super Veloce poseduje jedinstven stil, Magneto Rheological vešanje i dinamično upravljanje. Šta više, on takođe poseduje 49 ks više do standardnog izdanja, raspoređenih na sva četiri točka uz pomoć V12 motora zapremine 6,5 litara i sedmostepenog menjača.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group