Konačno prava upotrebna vrednost nove Bube


Nekada su takmičari svoje trkačke automobile vozili do staze, trkali se u njima, zatim opet javnim drumovima odlazili kući.

Ta su vremena verovatno daleko iza nas, ali s vremena na vreme, taj duh ponovo oživi, dok njegov rezultat predstavlja pravi spektakl i oduševljenje.

Ovoga puta je to đir Tanera Fousta, američkog vozača kaskadera i renomiranog televizijskog voditelja sa devet zlatnih medalja X Games takmičenja iza svoga imena. Pored svih svojih dostignuća, Taner se takmiči i u Global RallyCross šampionatu u teško modifikovanom modelu Volkswagen Beeatle za tim Andretti. Ovoga puta, vozač se u svom automobilu vozio do stadiona i van reli terena kako bi proklizavao javnim putevima u blizini Portlanda u Oregonu.

Naravno, ova deonica je bila zatvorena radi samog događaja, kako bi omiljeni američki kaskader mogao bez preteranih bojazni da driftuje slobodno i da ne misli o saobraćaju iz drugog smera. Celokupna akcija je uhvaćena od strane profesionalnih kamera koje su postavljene na različitim tačkama i ovaj snimak vam omogućuje da uživate u čitavoj predstavi koja je izvrsno montirana. Rezultirajući video koji je delo Donut Media kuće, koji je u najmanju ruku dva minuta dugaćak, može predstavljati nešto najbolje što ćete pogledati ovog dana, ako ne cele nedelje, ili čak meseca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group