Koliko je pametna E klasa?

Mercedes USA je predstavio seriju promotivnih video snimaka koji objašnjavaju neke od sigurnosnih opcija koje ima nova E klasa, koja je trenutno najnapredniji model u ovom segmentu...

 

Od Car-to-X komunikacije do Evasive Steering Assist sistema, pa do polu autonomne Drive Pilot tehnologije, novi Mercedes E klase je dizajniran da vas informiše o svim potrebnim informacijama, udoban i siguran, verovatno više od ijednog automobila na tržištu. 

PRE-SAFE opcije, kao što je Impulse Side tehnologija koja emituje zvuk prilikom sudara kako bi bio podnošljiviji, je i pametna i korisna. Dizajnirana je da emituje zvuk koji kontrakuje mišić u uvetu prilikom sudara, tako da minimizuje oštećenja sluha u nesrećama. 

Što se tiče same vožnje, Mercedes je napravio nešto drugačiji sistem od onog koji ima Tesla sa svojim Autopilot sistemom. Nemačka kompanija koristi Drive Pilot tehnologiju koja je autonomna kao i Teslina, ali kada dodate detalje kao što je Impusle Side sistem i drugi, ostavlja utisak da je E klasa napravljena tako da budete što sigurniji. 

Naravno, E klasa je mlađa od svojih rivala, tako da ćemo videti šta nam spremaju konkurenti. 

O.R.

 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group