Koji Nemac je bolji - Mercedes A45S, Audi RS3, VW Golf R ili BMW M2?

Pogledajte test ovih vozila koji ih je istovremeno stavio na trkačku stazu...

Pre nego što pogledate vidoe klip, moramo naglasiti da iako su A45 S i RS3 direktni konkurenti, Golf R i M2 nisu. U stvari, Golf R se takmiči u segmentu tržišta ispod modela A45 S i RS3 i više je neposredni konkurent Mercedes-AMG A35 i Audi S3 modela. Što se tiče M2 Competition modela, to je nešto sasvim drugo i sportski automobil sličniji je Toyoti Supri, iako ima mnogo više snage.

Na papiru, nikoga ne treba iznenaditi da je Golf R u značajnoj nepovoljnosti u odnosu na sve ostale, jer  2.0-litarski četvorocilindrični motor poseduje samo 286 KS. Za poređenje, A45 S proizvodi 416 KS, a RS3 394 KS. Šesterocilindrični turbo BMV M2 Competition razvija 405 KS, ali za razliku od ostala tri modela, ima pogon na zadnjim točkovima, a ne pogon na svim točkovima.

Bilo je interesantno videti kako se ovi Nemci snalaze na stazi, a ako vas zanima koji je najbrži i najbolji, onda pogledajte video klip ispod:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group