Kako ne ostati bez ruke na dino testu 2019 Corvette ZR1 modela

Dino testiranje automobila kao što je 2019 Chevrolet Corvette ZR1 obično je prilično jednostavan zadatak koji prolazi bez ikakvih problema...

To jest, sve dok vam ruka ne dođe između zadnjeg točka koji se okreće i valjka. Ovaj poseban slučaj dogodio se tokom nedavnog dino dana u Ohaju, a, iako možda imate jak stomak, ovaj prizor vam može doneti nelagodan osećaj.

Pomenuti ZR1 dovežen je na testiranje direktno sa ulice, tako da je imao nešto kamenčića na gumama, koji su morali biti uklonjeni. To je bio zadatak jednog čoveka, koji ga po pravilu obavlja postavljajući četkicu na pneumatik dok vozač pažljivo okreće točkove. Međutim, radnik je nenamerno zaglavio četku između gume i rolera i u trenutnku nepažnje, njegova ruka je gotovo odmah provučena između njih.

Na svu sreću, kako je mogao da prođe, radnik je dobro završio, bez preloma ruke, zgloba, izvukavši se ni  sa čim više do crvenog lica, zbog sramote i videa koji je uhvatio njegov nesmotren potez.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group