Kako izgleda let u prvoj klasi koja košta 21.000 $

Kako izgleda let u prvoj klasi koja košta 21.000 $

Ovaj srećnik je dobio besplatan let u prvoj klasi koja košta čitavo bogatstvo...

Junak ovog klipa je Kejsi Nejstat, koji je za divno čudo dobio transfer iz ekonomske u prvu klasu. U pitanju je Emirates Airlines kompanija koja je poznata po svojim luksuznim avionima i ponudama. Let prve klase u ovoj kompaniji košta 21.000 dolara što je zaista neverovatno. Kejsi je leteo iz Dubaija za Njujork, što znači da se ukrcao na let koji traje 14 sati.

On je odlučio da dokumentuje svaki delić svog putovanja i da nam predstavi kako izgleda boravak u ovako skupocenoj prvoj klasi. Prvo na šta je obratio pažnju bilo je njegovo „sedište“. Za razliku od ekonomske klase, ovde je priča sasvim drugačija. U prvoj klasi imate svoju kabinu koju možete zatvoriti i potpuno izolovati od ostatka aviona. Sedište je opremljeno različitim funkcijama i neverovatno je udobno.

Sve je potpuno automatizovano. U kabini imate televizor koji vam omogućuje da gledate filmove, pratite podatke o letu ili gledate vesti i pretražujete internet. Dobijate i mini tablet koji vam pomaže da kontrolišete sve elektronske uređaje u kabini.

Naravno, ako ste žedni, imate svoj mini bar koji pritiskom na dugme izlazi iz ormarića u kabini. Vreme za ručak ne postoji, već možete naručiti šta god poželite i avionski kuvari će se potruditi da vam to i spreme, baš kao u restoranu.

Ako na ovom dugom letu poželite da spavate, vaš krevet se pretvara u neverovatno udoban krevet, a stjuardese će se pobrinuti da dobijete sve što vam je potrebno. Pidžama, papuče i ostali dodaci su, naravno, uključeni.

Međutim, to nije sve.

Pre nego što su sleteli, Kejsi je rezervisao jednu vrlo interesantnu stvar, a to je TUŠIRANJE U AVIONU. Da i mi smo bili šokirani.

Sat vremena pred sletanje aviona, Kejsi je otišao u ogromno kupatilo koje je ga je takođe impresioniralo. Unutra je imao sve što mu je potrebno i imao je 30 minuta vremena da boravi u avionskom kupatilu. Kejsi kaže da je kupanje u vazduhu zaista neverovatno.

„Ovo je bilo neverovatno putovanje. Najgori i najneudobniji deo putovanja sada vam je možda i najbolji. Zaista sam uživao i ovo nikada neću zaboraviti“, rekao je Kejsi.

Pogledajte video klip i kratak prikaz njegovog prvoklasnog putovanja.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group