Kako da brzo rashladite automobil (VIDEO)

Automobili su već počeli da se pretvaraju u prave peći, pa smo odlučili da vam pokažemo kako da rashladite automobil za samo par sekundi...

Da li se i vama desi da automobil ostavite parkiran na suncu neko vreme. Ulazak u takav auto po vrelom suncu je gotovo nemoguć, jer su temperature u automobilu po letnjem vrelom suncu i preko 50 stepeni celzijusa.

Ljudi obično rashlađuju automobil tako što pale klima urađaj, ali dok klima postigne odgovarajuću temperaturu, vi i vaši putnici ćete se skuvati u vašem metalnom ljubimcu. Međutim, mi imamo mnogo bolje rešenje koje će vam pomoći da rashladite auto.

Sve što treba da uradite je da skroz otvorite prozor na suvozačevim vratima. Zatim vozačeva vrata otvarajte i zatvarajte. Tako ćete napraviti promaju koja će zameniti vreo vazduh sa svežiijm i tako ohladiti vaš automobil.

Takođe, ako imate problema sa užarenm volanom koji u toku vožnje ne možete da držite, volan jednostavno okrenite na drugu stranu. Tako će se njegova donja strana grejati, pa kada budete upalili automobil, gornja strana volana biće hladna.

Pogledajte video klip koji će vam detaljno pokazati kako da pobedite vrućinu u vašem automobilu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group