Kada čovek zna znanje

Postavlja se pitanje - da li je dovoljno imati strašno dobar automobil kako bi svako postao ljuti vozač ili postoji nešto što novac nikada ne može kupiti?

Naravno da je tako, a upravo je to dokazao Sebastijan Fetel koji je u svakom smislu sa ambulantnim kolima potukao Ferrari 488 za čijim se volanom po prvi put u svom životu našao jedan gospodin. Veoma je važna činjenica to što je ambulantnim vozilom upravljao F1 vozač, jer postavljanje na crtu modela Ferrari GTB i trobojne hitne pomoći zvuči kao najnepravednija trka u istoriji.

Sve je potpuno drugačije kada ambulantnim kolima upravlja četvorostruki šampion sveta u Formuli 1 Sebastijan Fetel. Shell je sponzor Fetelovog tima Scuderia Ferrari i upravo su oni pomislili kako bi bilo veoma interesantno pokazati svetu, organizovanjem ove jedinstvene trke, koliko je on u stvari vešt vozač.

U ovom neverovatnom testu, Ferrari je vozio Aleks Napnon, koji je vozač sanitetskog vozila u Velikoj Britaniji. Napton je na raspolaganju imao 660 ks, dok je Fetel imao oko 116 konja. Da li je ova prevelika razlika prednost koja će ambulantnom vozaču dati šansu protiv četvorostrukog šampiona? Ljudi koji upravljaju hitnom pomoći uvek moraju brzo da stignu na svoje odredište i važe za veoma spretne vozače, tako da će vas konačni rezultat verovatno pomalo iznenaditi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group