Još jedan McLaren platio glavom na benzinskoj pumpi

Narandžasti McLaren 570S potpuno je uništen u požaru na jednoj benzinskoj pumpi u Las Vegasu...

Bilo da Amerikanci ne umeju da pune McLaren modele ili je ovo neki defekt u samom sistemu, ova marka automobila jednostavno nema sreće preko bare. Malo detalja je dostupno vezano za vatru koja je buknula, a kao što prema opisu momaka koji su kreirali snimak možemo saznati, jedna poznata američka kompanija koja se bavi iznajmljivanjem egzotičnih automobila, izgubila je ovaj predivni britanski superautomobil u potpunosti.

Video nastao specijalno ovom neprilikom, predstavlja zadnji levi deo McLaren modela zahvaćen plamenom, koji se dalje širio po benzinskoj stanici. Lokalne ekipe vatrogasaca brzo su reagovale kako bi ugasile buktinju, ali u vreme kada su završili svoj posao, automobil je već bio potpuno uništen.

Kao što video sugeriše, ovaj 570S je bio u vlasništvu brenda Royalty Exotic Cars. Kako je dalje navedeno, vozač ovog superautomobila uposlio je jednog vatrogasca da mu otvori vrata kako bi pokupio svoje stvari, pre nego što je uskočio u Uber i napustio mesto događaja. Ukoliko se zaista radi o iznajmljenom automobilu, njegov vozač jedino može da se izvuče ako osiguranje rentalne kompanije pokrije punu štetu, u suprotnom bolje mu je da pobegne iz zemlje.  

Iako je prednji deo ovog 570S izbegao oštećenja izazvana vatrom, zadnja polovina je potpuno uništena i ne poseduje delove koji bi mogli biti spašeni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group