Evo kako se pravi Bugatti Chiron


Bugatti je sinonim za brzinu, moć, snagu i luksuz, pa pogledajte kako se pravi jedan od najpopularnijih modela...

Chiron model je automobil koji se često naziva pravim sueprautomobilom, jer pored svog impozantnog izgleda i luksuzne cene, ispod haube krije moćan motor koji vozačima omogućava da postignu neverovatne brzine. Tokom godina, Bugatiti je postao sinonim za moćne i superbrze automobile. Zbog toga smo odlučili da zadovoljimo sve automobilske zaluđenike i ljubitelje ovog brenda i da vam pokažemo kako se zapravo pravi jedan ovakav auto.

Popularni kanal "National Geographic" napravio je dokumentarac koji pokazuje detaljan proces kreiranja ovog superautomobila. Ako ste se nekada zapitali, kako se prave ovakvi auotmobili, onda ovo morate pogledati.

Video klip traje 44 minuta i u njemu ćete videti sve potrebne i zanimljive detalje koji se odnose na kreiranje ovog metalnog čudovišta.
Pre nego što počnete da gledate, moramo napomenuti da ispod haube Chiron skriva masivni 8.0 litarski W16 motor koji razvija neverovatnih 1500 konjskih snaga.

Pogledajte video klip.

Foto: CAR Magazine

V.P.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group