Corolla iM - mašina koja ne prašta

Toyota Corolla je daleko od najzanimljivijeg automobila na tržištu...

Zapravo, ovaj model je jedan od najnezanimljivijih. Međutim, Papadakis Racing tim Formule drift i svetski šampion Fredderik Asbo, koristili su model Corolla iM kao bazu za svoje poslednje drifting čudovište i lansirali ovaj automobil na japanski način koliko god da je to bilo moguće.

Snimak ovog automobila izbliza reprodukuje otvarajuću sekvencu japanskog manga serijala Initial D i uključuje identične scene i vozačke snimke. Ukoliko ste ikada gledali Initial D, ovaj snimak će vam biti vrlo poznat.

Kao što je to slučaj u svim modelima, Corolla poseduje prednju vuču, ali je sa konverzijom i njenim prebacivanjem na zadnju osovinu postala savršen drifting automobil, koji koristi svaki trenutak da pokaže šta može. Sada, turbo motor ovog modela zapremine 2,4 litre poseduje nitro pogon i isporučuje 1.000 ks i 1.152 Nm obrtnog momenta koji mu omogućuju da iza sebe stvara tajfun.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group