Camaro "neobičnog" izgleda i visoke cene

Više slika

Više slika

Svet je zaista pun neobično dizajniranih i krajnje čudno tjuniranih automobila...

Predstavljamo vam legendarni Chevrolet Camaro iz 1984. godine, koji vam može delovati kao predvodnik u ovoj klasi modela koji izgledaju kao da su izašli iz crtaća.

Trinaest godina je bilo potrebno za kreiranje ovog modela, a njegov vlasnik tvrdi da on inspiraciju crpi iz životinjskog carstva. DreamRyder poseduje veoma šokantnu cenu, možda još neverovatniju od svog izgleda i ona glasi 250.000 dolara, jer naravno, ovo je kotrljajući komad umetnosti kako vlasnik naglašava i dodaje:

"Automobil je izgrađen kao funkcionalna umetnost na bazi Camaro kabriolet modela iz 1984. godine i nazvan je "DreamRyder". Svi paneli karoserije su postavljani rpeko limarije Camaro modela i mogu biti uklonjeni po potrebi. Automobil je u voznom stanju i ide veoma lepo. Veoma je popularan na izložbama, privlači neverovatnu pažnju i osvojio je obiljle nagrada. Ovo je pravi komad umetnosti i mesto mu je u muzeju", dodao je.

U slučaju da mislite da je svetu potrebno više ovakvih automobila, ili jednostavno želite da uništite svaki njihov kalup koji postoji kako biste osigurali da ni jedan ovakav ne nastane ikada više, morate znati da vlasnik takođe prodaje i njegove originalne izlivke.

"Kreirao sam komplet kalupa i alata koji su potrebni za stvranje ove karoserije. Prodaću automobil i kalupe zajedno ili pojedinačno."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group