Bugatti Chiron zvuči kao prava zver


Maksimalna brzina Bugatti Chiron modela veoma je delikatna tema kada se razgovara sa ovim brendom.

Neki tvrde da on nije brz kao Koenigsegg Agera RS, dok drugi jednostavno veruju da Bugatti brend nije zainteresovan da bilo šta bilo kome dokazuje, makar ne sada.

Švedski hiperautomobil uspeo je da razvije brzinu od 457.5 kilometara na čas, istovremeno razbijajući Chironov 0-249-0 rekord za celih pet sekundi. Samim tim, on je definitivno sila sa kojom se teško ko može obračunati. Osim toga, mi moramo priznati da u redakciji imamo nekoliko osoba kojima je Koenigsegg omiljeni brend, tako da smo pristrasni kada se o svim njihovim modelima radi.

Izvršni direktor Bugatti brenda, Stefan Vinkelman, izjavio je da on zapravo ne zna koliko je brz Chiron, jer on nudi dosta toga drugog i brzinski test nikako nije prioritet kojim žele da se pozabave. On je prethodno priznao da Chiron ne može razviti 483 kilometra na čas, jer ne postoje gume koje su pogodne ovoj brzini, a potom se javio sa novom izjavom, gde nam objašnjava kako on nije zainteresovan za nadmetanje za najbrži model sveta.

Ipak, čak i onda kada ima aktivno ograničenje maksimalne brzine, Chiron može razviti čak četiristo dvadeset kilometara na čas. Ako ste kojim slučajem zainteresovani da vidite kako izgleda okruženje kada neko juri tom munjevitom brzinom, znajte da ćete imati priliku da saznate u video snimku koji sledi ispod teksta, a koji nije zvanično delo brenda.

Ovaj snimak je nastao na Johnny Bohmer Proving Grounds stazi na Floridi, a Bugattiju je bilo potrebno 4.3 kilometra da dosegne svoj maksimum. Zahvaljujući masivnom kvad W16 motoru sa turbopunjačem, ovaj hiperautomobil zvuči besno, kako borilački avion koji uzleće pod teškim ubrzanjem, tako da vam definitivno predlažemo da ovaj video gledate sa slušalicama na glavi ili sa pojačanim zvučnicima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group