Budžetski model Logan pretvara se u premijum varijantu

Kada je kompanija Renault prvi put potpisala priznanicu porudžbine za model Dacia Logan, glavni cilj predstavljalo je stvaranje moderne linije, pouzdane, ali jeftine, pre svega...

Kao što znamo, glavna reč ove linije predstavlja pristupačnost. Ukoliko promenite ovaj aspekt, potpuno menjate upotrebnu vrednost ovog vozila. Originalna cena od svega 5.000 evra, osigurala je da modeli  serije Logan postanu veoma povoljni za održavanje i donose sigurnost dovoljnu svakome od nas.

Od tada, Logan je počeo polako da se pomera od svojih prvobitnih aduta i stvaranja ultra-jeftinih baznih automobila, koji čak ne poseduju ni ABS. Prirodno, sa dodatnim apetitima, porasle su i cene modela sa ulaznog dela opsega takođe.

Štaviše, ukoliko biste voleli da vidite kako bi Logan linija mogla da izgleda kada bi neko odlučio da doda nekoliko premijum proizvoda, dizajner Lauren Šmit, postavio je neke komponente zajedno kako bi izašao u susret takvim i sličnim zahtevima. Rezultat predstavlja automobil koji izgleda daleko više kao koncept nego proizvodni model.

Enterijer takođe postaje nešto interesantniji, a u ovom slučaju poseduje mešavinu putničkih kabina i karakteristika Dacia i Mercedes-Benz automobila, što rezultira kožnim volanom, usisnicima vazduha, dugmićima i prekidačima premijum kvaliteta i dizajna.

Lako bismo mogli reći da ovaj projekat donosi kvalitet Mercedes-Benz A-Class automobila u Dacia Logan ljušturi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group