Bračni par za dlaku izmiče sekvoji visokoj 60 metara

Kada vozimo predivnim šumskim predelima, poslednja stvar koju možemo očekivati jeste da nam veliko stablo dveta padne na glavu, međutim, upravo se to dogodilo sredinom januara jednom bračnom paru iz Kalifornije...

Snimak sa kotnrolne table prikazuje bračni par koji se vozi putem kroz Sekvoja Nacionalnu Šumu, u blizini Staze sto džinova. Dok su se vozili ovim predivnim predelom, sekvoja visoka šezdeset metara počela je da se obrušava. U svega dve sekunde na raspolaganju kako bi se spasio drveta u poniranju, vozač koji je sve snimio, instiktivno je smotao u levo i dodao gas.

Fotografija napravljena nakon zastrašujućeg incidenta, pokazuje da je drvo udarilo u zadnji deo krova, razbijajući šiber i potpuno razvaljujući zadnje vetrobransko staklo, ali na svu sreću par koji je bio u kolima nije povređen. U slučaju da je neko sedeo na zadnjoj klupi, verovatno bi situacija bila daleko gora, a da vozač ovog automobila nije nagazio, već jednostavno pokušao da zaobiđe deblo, on i njegov partner bi gotovo sigurno bili zdrobljeni.

Ukoliko ovaj video sa sobom nosi neku pouku, onda je to da nevezano sa tim gde vozimo uvek postoje rizici i najbolje je očekivati neočekivano. Da je kojim slučajem vozač ovog automobila bio ometan u datom momentu i da nije odreagovao na savršen način, stvari bi se završile mnogo gore po njega i njegovu lepšu polovinu.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group