BMW serije 1 prošao NCAP testiranje


Najnoviji model popularnog bavarskog brenda dobio je maksimalnih 5 zvezdica na bezbednosnim i sigurnosnim testiranjima...

NCAP testiranje je nešto što svi novi automobili moraju da prođu, kako bi se utvrdilo da li su oni bezbedni sa putnike, ali i za okolinu. Ovoga puta, na tapetu se našao novi BMW serije 1 koji se pokazao odlično i koji je sve testove prošao sa odličnim rezultatima.

Testovi sudara pokazali su da je BMW projektovan tako da maksimalno zaštiti putnike. Čvrsta karoserija, branici koji apsorbuju energiju i mnogobrojni vazdušni jastuci uspeli su da sačuvaju putnike na prednjim ali i na zadnjim sedištima. BMW se takođe dobro pokazao i za mališane i pokazao da je siguran i za vožnju naših najmlađih.

Takođe su testirani i sigurnosni sistemi, kao i dužina kočenja, gde je BMW oduševio testere. On se naročito dobro pokazao u kategoriji iznenadnog kočenja, gde su ispred vozila izletali pešaci, deca i biciklisti.

Pošto je BMW ostvario savršen rezultat na NCAP testiranju, pokazao je zbog čega je jedan od omiljenih brendova mnogih.

Pogledajte kako je izgledalo testiranje novog BMW-a serije 1:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group