BMW M6 VS Lamborghini Huracan & Audi R8 V10

Posle ovog videa jedna stvar će svima biti jasna, a nema veze sa BMWom Stage 2 Evotech unapređenjem, ili starim Audijem R8 V10 S-Tronic...

 

Procesom eliminacije lako ćete zaključiti ko je zvezda ovog snimka - Lamborghini Huracan. Činjenica da vam je potrebno nešto sa boljim odnosom snage i težine od Aventadora kako biste pobedili ovu zver, govori dovoljno o tome kakav automobil je u pitanju. 

U prethodnoj trci videli smo drugačiji 800ks BMW M6 (koji je imao PP Performance RS800 prepravke), koji je napao neverovatno jak E63 AMG, kao i Huracan sa ovog snimka. Čak i sa tim odnosom snage i težine, M6 je bio skoro 1 sekundu sporiji od Lamboa. 

Što se tiče Audija R8 V10 S Tronic, dolazi sa 550 PS motorm, koji će vas dovesti iz mirovanja do 100km/h za 3,5 sekundi. 

Nažalost, teži je od Huracana i ima nižu maksimalnu brzinu, što znači da nije u dobroj poziciji da izazove automobil koji dolazi sa 800 konjskih snaga. 

Definitivno, iako znate ishod, treba da pogledate kako se Huracan pokazao protiv M6 i šta se desilo kada je bio red na Audi. 

O.R:

 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group