Bentley Bentayga - prvi utisci

Prvi pregledi novog Bentley modela Bentayga pristižu, pa možete iz prve ruke da vidite kakav je britanski luksuzni SUV...

 

Već otprilike znamo da Bentley planira mnogo toga sa ovim modelom, a da je potražnja za takvim modelima postala prevelika da bi ovaj brend ostao van tih tokova. 

Nije slučajnost da većina velikih igrača u indutriji planira i razvija svoje modele za ovaj segment, pa i brendovi poput Lamborghinija. Bentley tvrdi da je Bentayga najbrži i najjači SUV na svetu, zahvaljujući twin turbo 6,0 W12 motoru koji mu omogućava da stigne do 100km/h za 4 sekunde i da ima neverovatnu maksimalnu brzinu. 

Sva ova snaga u kombinaciji sa Bentleyevim tradicionalnim umećem, pretvaraju kabinu ovog automobila u veoma specijalno mesto, a samo najbolji materijali su se tamo našli. 

Auto Express je pregledao najbitnije karakteristike, a Steve Sutcliffe će podeliti svoje utiske o ovj rafiniranoj zveri. Pogledajte i sami video i saznajte koliko je stvarno dobar ovaj automobil.

O.r:

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group