Audi A3 dobija digitalnu tablu

Audi A3 uskoro dobija prvo osveženje za aktuelnu generaciju, koja bi trebala da se pojavi naredne godine i navodno dobija digitalnu tablu, koju će deliti sa drugim modelima Audija...

 

Neće biti u pitanju standardna tabla, već će biti u ponudi kao opcija kako bi automobil dobio više premijum "osećaja", kao drugi novi modeli, recimo R8 u kojem je ova tabla standard. 

Rick Hudi, direktor elektronskog odeljenja u Audiju je objasnio: "U budućnosti, neće biti mnogo automobila koji neće imati ovakvu integrisanu tablu, čak i oni manji. Kupci koji se odliče za osnovni A3 model neće uzeti ovu opciju, ali ako se odluče za jači motor, ili bolju opremu, onda će bez sumnje uzeti i ovu tablu". 

Posle modela A3, digitalni klaster će dobiti modeli A4, Q5 i A5. 

"Cena opada brzo sa većim brojem ljudi koji je koriste, pa je virtualni kokpit polako postao obeležje Audija. "Prognoze za instalaciju ovog kokpita za Q7 su bile manje nego što je ostvareno, a sada već prelazi gorenje granice. Košta oko 500€ u Nemačkoj, a sa obzirom da većina Q7 modela odlazi preko lizinga, ovo uopšte nije skupo. Q5 će ga takođe imati, A4, sledeći A5, kao i Q5 model."

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group