Štop svetla novog A7 izgledaju kao nešto sa Chiron modela


Samo nekoliko sati nakon prvog predstavljanja novog modela Audi A7 automobila, nemačka kompanija pružila nam je bolji uvid u jednu od karakteristika automobila i dizajn njegovog zadnjeg dela...

Kada je ovaj video ugledao svetlost dana predstavljao je prvu priliku za uvid u neke od linija najnovijeg automobila, a sada, kada smo zvanično videli prve fotografije celokupnog A7 modela, ipak možemo na najbolji način videti neverovatnu liniju zadnjeg dela koji karakteriše poseban izgled štop svetala.

Kao što je prototip Audi A7 linije prethodnog meseca sugerisao, štopaljke na zadnjem delu novog automobila povezane su u samo jednom nizu svetala. Dok ovaj niz teče čitavom širinom najnovijeg modela, on nije predstavljen samo ovim unikatnim detaljem. Pored toga što linija štop svetala teče širinom gepeka novog automobila, veoma lako postaju uočljive i ostale grafičke mogućnosti koje su smeštene iznad i ispod njih.

Iz određenih uglova, ove grafike neverovatno podsećaju na model Chiron, iako celokupan dizajn deluje kao obrnuta postavka štop svetala koju smo mogli da vidimo na zadnjem delu novog A8 modela. Sa druge strane, A8 poseduje daleko kompleksniju vizuelnu postavku odmah ispod glavne linije štopaljki,  dok A7 donosi kompletno drugačiji redosled, koji je na veoma interesantan način razdvojio dva automobila, već sasvim slična na prvi pogled, makar kada se radi o dizajnerskom jeziku.

Što se tiče sveukupne pojave, gledajući ovako uživo sa zadnje strane, novi automobil definitivno izgleda uglađeno, baš kao na prvim fotografijama, možemo reći jednostavno, ali nikako u lošem smislu. Jasno je da su na osveženoj varijanti odbačeni niski izrazi karoserije, što je svakako ostavilo više mesta za zadnji branik, koji se sada širi ka štop svetlima. Možete se raspravljati oko toga da li novi model izgleda manje agresivno od prošlog, ali, mi ćemo se suzdržati od bilo kakvih komentara pre nego što ne dođemo u kontakt sa novim zvaničnim snimcima automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group