Šta se dešava bahatim političarima u Rusiji


Da li je ovaj čovek pijan, lud, ili iz keca u dvojku?...

Ko zna. Ali bilo kako bilo, ovaj specijalan slučaj uličnog besa služi kao još jedan podsetnik zašto je Rusija ultimativni lider svih novinskih sekcija koje se bave ovim nemilim događajima.

Ceo cirkus je počeo kada je motociklista koji je nosio kameru na svojoj kacigi, koja, čini se, predstavlja obavezan dodatak ovih dana, napravio blago levo skretanje na zemljanom putu u trenutku kada se približavao Lexus NX. Možda je mogao da sačeka dok terenac ne prođe, ali on nije ubrzavao i držao se pristojno ivice druma, ostavljajući sasvim dovoljno prostora za prolazak autobusa.

Većina normalnih, svesnih vozača se ne bi uopšte obazirala na ovo, niti bi imala bilo kakav odgovor, ali ne i ova mala ljuta ptičica, koja je iskočila iz svog Lexus NX i grubo zbacila vozača sa njegovog dvotočkaša, iznenadivši ga pritom sa leđa. Ovaj gospodin je toliko bio van sebe da nije ni primetio kada je Lexus nastavio samostalno putem, jer nije podigao ručnu kočnicu, ili se može zaključiti da je automobil pobegao od svog ludog gazde, jer jednostavno više nije mogao da se nosi sa sramotom kojoj prisustvuje.

Nakon nekoliko istrpljenih, kukavičkih udaraca, motoristi je dozlogrdilo, okrenuo se i postavio izbezumljenog čoveka na njegovo mesto stručno ga obuzdavši na zemlji, nakon što ga je propisno nalemao, naravno.

Ono što ovu priču čini još neobičnijom, intrigantnom, ili nazovite to kako hoćete, jeste činjenica da je, ako je suditi po youtube kanalu i različitim komentarima na ruskim forumima, vozač Lexus automobila niko drugi do Bolšeduanov Aleksej, kandidat na moskovskim izborima koji stoji ispred Ujedinjene Rusije, trenutno vladajuće stranke predvođene Dmitrijem Medvedevim.

Ako bilo ko od vaših prijatelja zna ruski i može da vam potvrdi sve ovo, onda će vam celokupna slika biti mnogo jasnija, ali je čak i bez tona, nevezano sa tim ko je ovaj pomahnitali gospodin, sve kristalno čisto.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group