Šta će se desiti ako sipate izbeljivač u auto


Momci sa kanala „TechRax“ hteli su da vide šta će se desiti ako u Infiniti sipaju izbeljivač...

Ako do sada nikada niste čuli za ovaj Youtube kanal, mi ćemo vam otvoriti oči, jer momci na njemu rade najluđe i potpuno nepotrebne eksperimetne. Oni su automobile sipali koka kolu i različite druge tečnosti i ovoga puta došli su do izbeljivača. oni su u Infiniti sipali malo motornog ulja i izbeljivač i hteli su da vide šta će se deisti sa automobilom.

Pošto su do sada svaki put uništili automobil kada su radili ovakve eksperimente, očekivali su da će se ista situacija desiti i sa Infinitijem. Ipak, posle sipanog izbeljivača, oni su automobil vozili 15 minuta i posle toga auto je i dalje radio. Iako je dim počeo da se pojavljuje, kao i čudni zvukovi, auto je još uvek radio, što samo pokazuje koliko su Infiniti automobili izdržljivi.

Ipak, ovo nikome ne preporučujemo da proba, jer posle ovakvih tečnosti u motoru, automobil nikako ne može biti ispravan i iako je radio, ovaj auto mora podhitno da ide na servis, jer su njegovi vitalni delovi zasigurno oštećeni posle ovakvog mučenja.

Pogledajte video klip:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group